Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

webwinkel_knop_new.jpg
dierkenner.jpg
ideal-logo.jpg
post nl logo.jpgkdz logo.png
twitter.jpg windowsmail.gif

Volg ons op twitter

 

 

 


Creatief met kids

Versierde bloempotten

Een plantje opkweken en verzorgen wordt nog leuker in een mooie bloempot. Die mooie bloempot maken wij natuurlijk zelf. Koop of schilder een bloempot in een kleurtje. Wanneer hij droog is, kun je hem gaan versieren. Dat kan met bijvoorbeeld die leuke foamstickers die je overal kunt kopen (Hema, Zeeman, etc). Eenvoudig het beschermvelletje eraf en plakken maar! Het is ook heel mooi om de bloempot te beplakken met veertjes. Die veertjes kun je zelf zoeken maar ook in allerlei leuke kleurtjes kopen bij knutselwinkels of tuincentra. Plak op de bloempot dubbelzijdig plakband (wij gebruikten plakband bedoeld voor het plakken van foto's) op de pot en duw er voorzichtig het veertje op. Ga hiermee door tot het plakband volgeplakt is.

1334691856Nkinderknutsels_tuinkenner_018.JPG

 

Greenkids leert kinderen tuinieren

Green-Kids is een nieuw programma met "groenexpert" Lodewijk Hoekstra. Green-Kids brengt kinderen actief in contact met de natuur.

 

In elke aflevering behandelt Lodewijk een speciaal thema en laat hij kinderen zien wat zij zelf allemaal met hun "groene vingers" kunnen doen. Daarnaast bezoekt hij wekelijks een basisschool in Nederland om bijvoorbeeld een moestuin op het schoolplein te creëren.

 

Bij RTL telekids op RTL 8. Maandag t/m vrijdag om 9.45.

Kijk op de website www.green-kids.nl voor meer informatie.

 

logo kreendids.jpg